Links naar verwante sites

Lezingen:
Deze worden gegeven in het Heemhuis en beginnen om 20.00 uur.
Voor leden is de toegang gratis, niet leden betalen € 2,50.

Let op!! De fietstocht valt in de vakantieperiode fietstocht op 14 augustus.
Dit jaar gaan wij naar Keent, vertrek om 13:00 bij de Kruisherenkapel.

Lezingen:
Deze worden gegeven in het Heemhuis en beginnen om 20.00 uur.
Voor leden is de toegang gratis, niet leden betalen € 2,50.

Maandag 15 oktober 2018: Adriaan Sanders: De Mariaverering in Uden door de jaren heen. Deze avond is in de Kruisheren kapel.

Maandag 19 november 2018: Paul Rüpp: De fusie van de gemeenten Veghel, Boekel en Uden, die niet doorging..

Maandag 17 december 2018: De tradionele filmavond in samenwerking met het Uden-archief van Bressers.

Donderdag 27 december 2018 van 11.00 - 16.00: Boekenverkoop in het Heemhuis, alleen voor leden van de Heemkundekring.

Vrijdag 27 en zaterdag december 2018 van 11.00 - 16.00: Boekenverkoop in het Heemhuis voor het publiek,vele geschiedenisboeken.

Maandag 7 januari 2019: Nieuwjaarsreceptie vanaf 20 uur.

Cultuureducatie: Kinderen uit groep 5 van de basisscholen in Uden, Volkel en Odiliapeel komen in het Heemhuis kennismaken met Heemkunde. Deze activiteit sluit aan op het project "Jan en Jet in 1910 in Uden".   Het geheel staat onder leiding van Kunst&Co.
De data voor het najaar 2018 zijn nog niet bekend.

Klik hier voor de kalender van de Heemkundekring Uden voor de komende maanden.

Klik hier voor het cumulatief overzicht van gegeven lezingen van de Heemkundekring Uden.