Links naar verwante sites

Lezingen:
Deze worden gegeven in het Heemhuis en beginnen om 20.00 uur.
Voor leden is de toegang gratis, niet leden betalen € 2,50.

Dinsdag 6 augustus 2019: De fietstocht gaat dit jaar naar Geffen (ca. 30 km). Het vertrek is om 13.00 uur vanaf de Kruisherenkapel.
We maken onderweg een stop om een kijkje te nemen in een bijenmuseum, vanwege de entree inclusief koffie en thee wordt aan de deelnemers een bijdrage gevraagd
van 5 euro. Wij wensen iedereen een fijne tocht.

Maandag in het Heemhuis, 16 september 2019: alleen LEDEN HKKU: De dagboeken uit de Tweede Wereldoorlog van Uden door Adriaan Sanders

Dinsdag in Krona, 17 september 2019: gratis voor iedereen, De dagboeken uit de Tweede Wereldoorlog door Adriaan Sanders.

Cultuureducatie: Kinderen uit groep 5 van de basisscholen in Uden, Volkel en Odiliapeel komen in het Heemhuis kennismaken met Heemkunde. Deze activiteit sluit aan op het project "Jan en Jet in 1910 in Uden". Het geheel staat onder leiding van Kunst&Co.

Klik hier voor de kalender van de Heemkundekring Uden voor de komende maanden.

Klik hier voor het cumulatief overzicht van gegeven lezingen van de Heemkundekring Uden.